Zuzu napisał:
no to ciebie też skubie bo ja sie daję "ograbić" na 30kr w DNB nor, a znajomi w innym banku mają dwa przelewy w miesiącu gratis(utland), trza jednak tam mieć 'lepsze konto"=droższe.
Już tu kiedyś pisałem jak się sprawa ma wożenia kasy do PL, na podstawie kursów z danej chwili dla 1tyś kr w najlepszym wypadku można wyjść na zero wioząc kasę i wymieniając w kantorze. cza se poszukać postu bo mi sie nie chce.
Våre omkostninger NOK 100,00
Andre bankers omkostninger NOK 116,66
wam się dalej wydaje, że coś na tym świecie jest za darmo, poza dostaniem w mordę w Polsce.
ani sparebank, ani dnb nor sam się nie zajmuje wymianą śmiesznych sum typu 20, 50 tysięcy NOK i przesyłką tego za granicę
chcąc sprawę definitywnie rozwiązać, trzeba by się umówić w kilkudziesięciu i o jednej porze wysłać z różnych banków w Norge do różnych banków w Polsce jednakowe sumy NOK, a potem sprawdzić wydruki kont w Polsce ile realnie wpłynęło
jak widzicie na wklejonym tam moim D e b e t o p p g a v e musiałem dopłacić andre bank za przesyłkę i przewalutowanie
czytam dalej i wymieniają jeden z nich
Overført gjennom:
Bank Pekao Sa
Grzybowska 53/57
00-950 Warszawa
Pl-poland
a ja z Pekao nie mam i nie chcę mieć nic wspólnego, ani o żadną pomoc ich nie prosiłem
Także cieszta się chłopaki i dziewczyny, że zapłaciliśta 30, 50 koron za przesyłkę, a znajomi to za darmo nawet
oj Polacki, Polacki